9.7.2009

אומנות הגלגול (של הסושי אההממ...)

לפני שמגלגלים יש לדאוג שכל המצרכים יהיו בהישג יד, בצורה שתיהיה לנו נוחה וכן שיהיה לנו מקום לעבוד.
כמה נק' לשים להם לב:
  • שתהיה תמיד קערת מים צמוד לידנו, אחרת האורז ידבק ליד
  • להשתמש באצות חדשות מחבילה שפתחנו עכשיו ולא אצות ממוחזרות שתפסו לחות
  • סכין חיתוך חדה ומושחזת, אחרת הרול יתפרק לנו בזמן שנחתוך
  • אם מכינים רול I/O צריכים לעטוף בנייר נצמד את המחצלת אחרת האורז ידבק.
  • לסדר באופן שווה את החומרים כדי שהרול יהיה אחיד בגודל.
  • לשים אורז גם בקצוות האצה כדי שלא נצטרך לחתוך כל הזמן את הקצוות, סה"כ זה בזבוז של סושי...
  • חשוב לגלגל מהר כי אחרת הכל יתפרק לנו

אלו דברים שאני שם לב אליהם תו"כ הגלגול..

קצת קשה להסביר במילים את אופן הגלגול אז שמתי פה כמה קישורים גם באנגלית שמסבירים איך מגלגלים... מקוה שתצליחו ואם לא אז לא נורא, בפעם השניה ייצא הרבה יותר טוב! :-)

פוטומאקי (עברית)

http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=421505

הוסומאקי (עברית)

http://www.youtube.com/watch?v=G87ExLAo9uA

עוד הוסומאקי (אנגלית)

http://www.youtube.com/watch?v=_nfEYUHtlLY

פוטומאקי (אנגלית)

http://www.youtube.com/watch?v=swGJ2dIu9XE

אינסייד אאוט (אנגלית)

http://www.youtube.com/watch?v=Nz9EAqTBrNw

בתאבון!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה